Mitt sista blogginlägg

För denna gång

Detta har varit ett svårt beslut att ta, men jag kommer under denna sommar lägga ner hemsidan.

Jag vet att det har varit ett turbulent år med att först lämna Instagram, sen YouPic och därefter Facebook och Vero och nu är det hemsidan och bloggen som står på tur. 

Som jag har nämnt tidigare så behöver jag skifta fokus och jag har insett att jag behöver fokusera mer på mig själv, min familj och annat i mitt liv, inte bara att ändra mitt fokus inom fotograferingen. Denna insikt har lett till att det finns inte tillräckligt utrymme för att kunna fokusera på hemsidan och skriva de blogginlägg som jag vill skriva och istället för att låta hemsidan stagnera så väljer jag att ta bort den helt och hållet. 

Att ta detta beslut har varit svårt och jag har velat fram och tillbaka i fyra månader kring detta, för det handlar inte bara om att fylla bloggen och galleriet med nya bilder och inlägg, det kostar också att bedriva en hemsida. Som du kanske förstår så är det inte gratis att ha webbhotell och det är bättre att jag lägger de pengarna på något tillsammans med familjen än att betala för en hemsida som står stilla och är öde.

Inte det sista inlägget

Även om detta är mitt sista blogginlägg så är det inte det sista jag någonsin skriver. Jag kommer fortsätta att microblogga på Mastodon och lägga upp bilder där och någon gång i framtiden när jag känner att tiden är inne och jag kan lägga mer fokus på fotograferingen, utan att ta allt för mycket fokus från annat, så kommer jag att starta upp hemsidan på nytt och lägga upp bilder samt blogga igen. Men den gången kommer jag ha en plan med hemsidan och inte låta mig vara så tankspridd som jag är idag och skriva om allt som dyker upp inom fotograferingen. Det blir helt enkel en omstart, en ny och fräsch hemsida där jag börjar om från början. Det enda som inte kommer vara nytt är utseendet på hemsidan, för jag kommer köra med samma tema som nu då jag verkligen gillar detta tema.

Det som är viktigt att notera är att när jag väl startar upp hemsidan igen så kommer jag inte börja skapa nya konton på vare sig Instagram, Facebook eller Vero för att marknadsföra hemsidan. Utan jag kommer bara finnas på Mastodon.

Tack

Jag vill tacka min underbara fru som har stöttat mig med hemsidan och min fotografering samt varit en trogen läsare alla dessa år samt Hasse som även troget har läst mina blogginlägg.

Till sist ett tack till er alla läsare som har följt och läst mina blogginlägg.

Föregående Varför sociala medier inte lämpar sig för fotografering

Lämna en kommentar

Hoppsan, du råkade klicka på den andra musknappen! Bara att klicka igen så försvinner detta meddelande.