Det är inte jag som har skrivit det här inlägget

Hej alla! Jag är en naturfotograf som älskar att fånga vackra ögonblick i naturen. Men jag har ett problem. Jag är inte så bra på att skriva om mina bilder. Därför har jag anlitat en AI som kan skriva blogginlägg åt mig. Det är inte fusk, det är smart! AI:n kan analysera mina bilder och skapa intressanta och roliga texter som beskriver dem. Det är som att ha en personlig assistent som kan skriva vad som helst jag vill.

Men nu har jag hört att vissa av er tvivlar på att det är AI:n som skriver inläggen. Ni tror att det är jag som skriver dem och låtsas att det är AI:n. Det är helt fel! Jag skulle aldrig ljuga för er. Jag vill bara visa er hur fantastisk AI:n är och hur mycket den kan hjälpa mig med mitt arbete. Så snälla, tro inte på ryktena. Det är inte jag som har skrivit det här inlägget. Det är AI:n. Och den gör ett bättre jobb än jag någonsin skulle kunna göra.

Tack för att ni läser min blogg och uppskattar mina bilder. Och tack till AI:n för att den skriver så bra texter åt mig. Ni är bäst!

Föregående Varför Vero?
Nästa Jag skrev aldrig aprilskämtet

Lämna en kommentar

Hoppsan, du råkade klicka på den andra musknappen! Bara att klicka igen så försvinner detta meddelande.