Bloggen är klar

När jag lanserade hemsidan på nytt i början av det här året, hade jag bara flyttat över alla blogginlägg från 2021 och 2020, allt från tidigare år skulle jag lägga till med tiden.

Idag blev det sista blogginlägget överflyttat från den gamla bloggen. Notera att alla blogginlägg har flyttats över manuellt, vilket betyder att alla kommentarer dessvärre inte blir med.

Om ni verkligen bläddrar bland inläggen så kommer ni upptäcka två saker, det finns några blogginlägg som fattas samt att det äldsta blogginlägget är från början av 2017.

Anledningen till att vissa inlägg fattas, som hur man fotar norrsken, vad jag har i kameraväskan samt mina planeringsverktyg, beror på att jag ska uppdatera dessa så de återspeglar mer av vad jag använder mig av idag och gällande norrsken så beror det på nya kunskaper.

Att jag satte en gräns på 2017 och att inte ta med 2016 var för att under 2016 var jag inte en naturfotograf, jag fotade allt möjligt under den tiden för att komma fram till vad jag ville fotografera och mycket som skrevs och publicerades under 2016 höll ingen större kvalité heller. Inte för att inläggen, och framförallt bilderna, var så mycket bättre under 2017. Jag har insett att bara på fem år så har jag utvecklats markant inom fotograferingen och möjligheten att kunna komma närmare djur och fåglar.

En annan sak som har fixats är prestandan på bloggen. Om du klickar runt lite i menyn och bland blogginläggen så kommer du märka hur snabbt du förflyttar dig mellan sidorna. Detta är en markant skillnad gentemot tidigare då det kunde ta flera sekunder att gå från en sida till en annan.

Det som ska fixas härnäst är webbutiken och det lär ta ett tag innan den kommer upp, men jag berättar självklart när den väl är uppe igen.

Föregående Året 2022
Nästa Första norrskenet för 2022

Lämna en kommentar

Hoppsan, du råkade klicka på den andra musknappen! Bara att klicka igen så försvinner detta meddelande.