Om du är intresserad av detta foto, så kontakta gärna mig!

Namnändring

22 juli, 2019 ,

Det sker en liten namnändring på Facebook och här på hemsidan och det är att jag stryker landskapsfotograf ur natur- och landskapsfotograf Michael Estwik och därmed blir det bara naturfotograf Michael Estwik.
Detta är för att göra titeln något kortare på Facebook men också för att jag fotar betydligt mer natur idag än landskap där stadsmiljöer ingår. Just ordet landskap inkluderar även stadslandskap, vilket jag i stort sett har slutat med då Örnsköldsviks hamn må vara fin men det blir tråkigt i längden att ta samma bilder om och om igen. Däremot kommer jag fortfarande fota naturlandskap, som går in under natur och därav stryker jag landskap ur titeln.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.