Om du är intresserad av detta foto, så kontakta gärna mig!

Uppdatering kring webbutiken

23 augusti, 2018 ,

I mitt föregående inlägg kring webbutiken och kalender 2019 så skrev jag att jag troligen skulle bli tvungen att bygga upp en ny platfform som jag kunde använda för att möta de krav jag har för att kunna driva webbutiken.

Strax efteråt publicering fick jag hjälp av en som utvecklar applikationer till WordPress och han tipsade om ett tillägg som gjorde det möjligt att sälja kundspecifika bilder till enskilda kunder. Det största bekymret var helt plötsligt löst, till en kostnad av $99… Men det får man ju ta samt att det blir ju inte flera tusen som med andra plattformar.

Sen var det ju det här med temat och där lyckades jag hitta ett professionelt tema som jag fick gratis (om man prenumererar på nyhetsbrev från envatomarket så kan man få lite gratissaker ibland) och i skrivande stund så håller jag på att konfigurerar temat, WordPress och Woocomerce så att det blir som jag vill ha det. Allt som fattas är insticksmodulen som gör det möjligt att sälja kundspecifika bilder.

Detta underlättar en hel del då jag helt plötsligt fick betydligt mindre tid till att bygga upp en egen plattform. Jag och min familj ska just köpa hus och vi kommer behöva renovera och fixa en del och jag lägger ju hellre tid på det än att skriva tusentals kodrader.

Då undrar ni säkert hur det blir med kalendern 2019 och tyvärr så blir det ingen i år trots att det mesta har fixat sig. Men det positiva är att jag har en möjlighet att planera och ta nya bilder som jag är nöjd med, finns några av de som kandiderade till kalendern som jag inte är helt nöjd med.

När butiken kommer att öppnas är osäkert, det kan bli under hösten eller så blir det under våren.

Fler uppdateringar kring detta kommer att publiceras framöver.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.