Om du är intresserad av detta foto, så kontakta gärna mig!

Migrering från WhiterockerArt till estwikphoto

31 oktober, 2017 ,

WhiterockerArt är ett namn jag tog 2010 då jag dels behövde en hemsida på grund av mina studier men också för att jag ville ha en hemsida där jag kunde visa upp min alster och på den tiden var det 3D konst som gällde och inte foto!

Så på den tiden kunde en bild från mig se ut på det här viset:

Dock är 3D oerhört tidskrävande och min dator är något klen för att kunna bearbeta den typen av bilder som jag vill skapa, så jag lade ner 3D för många år sedan – men intresset finns kvar och likaså programmen.

Sedan har jag bara haft domänet i sju år utan till större användning, tills ganska nyligen då jag äntligen hittade en design som passade mig och det skapade den sidan som du är inne på nu!

Men nu tänker jag pensionera WhiterockerArt och byta till estwikphoto – vilket låter betydligt mer professionellt och beskrivande av vad jag gör. Det vill säga fotografering (ifall det har undgått dig).
Däremot så kommer jag vänta med övergången till den nya webbadressen tills nästa år då det är rätt mycket jag kommer behöva fixa innan dess.

Men redan nu har jag ändrat mitt användarnamn i sociala medier och foto communityn och de är som följande:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.