Om du är intresserad av detta foto, så kontakta gärna mig!

Vad händer under 2017?

3 januari, 2017 ,

För mig är fotograferingen en utvecklingsprocess och under 2016 så bestämde jag mig tidigt för att det året skulle jag tillägna tiden till att känna efter vad jag ville fotografera i framtiden, det vill säga vilka inriktningar jag vill ta. Jag fotograferade allt från ödehus till stadslandskap, bilar till bilsport och älgar till fåglar, sjöar till enorma bergslandskap. Jag testade nästan allt. Jag testade även en hel del framför Lightroom och Photoshop för att lära mig mer om programmen samt vilka stilar som skulle passa mig när jag bearbetade bilderna.

För att hålla koll på vad jag ville inrikta mig på så gjorde jag en tankekarta:

Det som är blått testades mer eller mindre aldrig, de gröna är för de saker jag definitivt kommer satsa på och de röda är ju självklart motsatsen. Det hela formade mig till en natur och landskapsfotograf och det inkluderar blommor, djur och även astrofoto samt stadslandskap.

 

För år 2017 ser tankekartan helt annorlunda ut, denna gång handlar det inte längre om vad jag ska inrikta mig på utan mer vad jag ska fotografera under årets lopp. Jag skriver upp vad som ska fotas för varje säsong, vilka fågellokaler jag ska besöka samt andra utflyktsmål.

Det är mycket som ska hinnas med i år och om jag hinner med allt får vi se, om jag missar något så kan jag spara tills nästa år. Det finns i alla fall gott om saker som ska göras och mycket som ska fotograferas. Hur resultatet blir kommer ni få se både här på hemsidan men också på min facebooksida.

 

Jag för dessutom fågeldagbok och tyvärr så har jag knappt hunnit skåda några fåglar än i år, men det kommer. Tillsvidare får ni skåda denna solnedgång över Ulvön och Skuleskogens Nationalpark som togs på nyårsdagen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.